ELTE BTK
Irodalomtudományi Doktori Iskola

1088 Budapest
Múzeum krt. 4/a.
e-mail

Kezdőlap Kezdőlap, tartalomjegyzék
 

 

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara felvételt hirdet
a 2014/2015-ös tanévre doktori (PhD) képzésre

A hivatalos kari hirdetményt lásd:

A jelentkezéseket 2014. március 17. és április 18. között lehet benyújtani személyesen az ELTE BTK Doktori és Tudományszervezési Hivatalában vagy postázni a hivatal címére.


Az Irodalomtudományi Doktori Iskola programjaira jelentkezők a Kar által előírt jelentkezési anyag részeként csatolandó önéletrajzhoz az innen letölthető sémát használják:

A kitöltött önéletrajz kinyomtatott, aláírt példányát mellékeljék a beadandó jelentkezési anyaghoz, elektronikusan pedig (szintén a jelentkezési határidőn belül) küldjék el csatolt fájlként (word dokumentumként) a doktoriskola titkárságára (bodnar.krisztina@btk.elte.hu), ugyanezen a címen kérhetnek további információt, segítséget a kitöltéshez, ha szükséges. Ezen felül másféle önéletrajzot nem kell mellékelni a jelentkezéshez.

Kérjük, az önéletrajzminta szerkezetét ne alakítsák át, tartsák meg a felépítését, beosztását és formátumát. Szükség esetén többszörözzék az egyes blokkokat (több oktatási intézmény, több publikáció, több munkahely stb. esetén).